Sladké snění

Sladké snění

Anotace: když vloudí se samota a tíseň, nezbývá než snít o svém princi

Mlčíš...
Po pokoji se vznáší vůně lučních květin...
Ležíme tiše, bez hnutí...
Je mi s tebou tak krásně!

Ve vánku nese se jasný zpěv skřivánků...
Cítím tě tak blízko...
Tak krásně blízko...

Chtěla bych ti toho tolik povědět...
Vyprávět ti o všech svých pocitech
kdy jsi tu nebyl...
Ale bojím se, že můj hlas
by mohl pokazit tuhle naši chvíli...
Chvíli tiché radosti, sladkého snění...

Po tváři padá mi pramínek vlasů...
Tvé ruce jako dvě holubice
malují vzdušné obláčky...
Tolik lásky číší z tvých očí!
Když setkáme se pohledem,
lehce se usměješ
a mé srdce se rozechvěje,
tak jako poprvé...
Tak krásně, lehce je mi!

Cítím tlukot srdce,
jak tají se mi dech,
když skláníš se ke mě níž...
Netrpělivě očekávám kdy ucítím
tvůj teplý letmý dotek...

Čas se zpomaluje...
Tak dlouho trvá ta chvíle...
Ne, já chci tě cítit hned!
Vyjdu ti naproti svou rukou vstříct...
naše prsty se mlčky propletou...
ale přesto nic necítím...

Mlčíš a ztrácíš se...
Proč odcházíš tak brzy...
Zůstaň, zůstaň tu se mnou...
Zmatené myšlenky střídá smutek...
Otevřu oči...
A ty tu nejsi...
Mé tělo objímá samota...
Autor Poučený fracek, 04.07.2011
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Judita, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí