A co nyní

A co nyní

Anotace: jak být šťastný, když nemáte pro co? a jak si zachovat dobrou náladu, když nemůžete ani hledat?

Uzavřen v pokoji,
je mi smutno čím dál víc,
chtěl bych mít naději,
ale asi nemám nic.

Sleduju jak všechno vadne,
a pomalu umírá,
cítím, jsem na dně,
už se to zas ve mně svírá.

Pokládám si otázky,
a odpovědi neznám,
chtěl bych trochu lásky,
ani z dálky ji nevídám.

A zase klidně šílím,
hledám trochu klidu,
něco čím duši naplním,
pro co ještě chtít budu.

Kdybych jen mohl jít zas dál,
abych se zase někdy smál,
štěstí není ani opodál,
těchto dní jsem se dost bál.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 06.07.2011
Přečteno 456x
Tipy 15
Poslední tipující: Anjesis, tato22, PIPSQUEAK, ilona, JohnyD., James Libustka, whiolet, Jiná, Dev_LATea_princess, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj smutná

08.07.2011 20:41:00 | whiolet

Smutná, ale hezká

07.07.2011 12:41:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí