Odešla

Odešla

Anotace: Chce být jen s ním...

Obléká si černý šat,
v očích lesknou se jí slzy.
Ukrutná bolest nyní život z těla začne sát,
smích na tváři neobjeví se brzy.

Ztráta milého, srdce bolí,
v hlavě jen jedna myšlenka zlá.
Cestu klikatou nesnadnou volí,
to jediné řešení nejlepší se zdá.

Ubitá životem, nechce už dýchat,
pocit samoty protivný, žití bez něj zbytečné.
V hlavě chce jen jeho hlas slýchat,
bez rozloučení za ním odešla po cestě konečné.
Autor nikoolkaaa, 16.07.2011
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, Emmelia, ilona, andel.smrti, nejsembásník, tato22, CULIKATÁ, EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí