Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Ještě i teď vzpomínám ;)

Vzpomínám na Tebe,
kde asi jsi, co děláš,
jak se tváříš...


Zdálo se mi o Tobě,
v očích jsi měla lesk,
na tváři úsměv...


Mluvila jsi se mnou
a byla jsi tak skutečná... 


Jako bys opravdu
stála přede mnou a
byla tady.


Sním o dni,
kdy se všechno vrátí,
uvidím tě znovu... 


A budu ti moci říct to své
mám tě ráda.

Autor genca, 17.07.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí