BOLEST

BOLEST

Anotace: DOTKLA JSI SE DUŠE

Chce se mi zvracet když na mě vylezeš,chce se mi zvracet když nade mnou funíš.Raději zavřu oči abych tu sviny nevyděla,raději ublížím tobě,než sobě.Raději mi roztrháš srdce,než aby jsi byla v blízkosti mé,raději už mlč,raději už mlč,než to zabolí ještě víc,než to spálí srdce mé,než to zničí život náš,raději už přestan řvát,já tě stejně nikdy nepřestanu mít rád,stejně tě nikdy nepřestanu milovat.Zabíj moji duši,ale mé srdce nezničíš.Snad to přebolí a já budu štastný za tvuj smích,za první napadnutý sníh,za tvuj dotek,ted to ještě bolí.Nechce se mi tu žít,nechce se mi nadechnout,nechci už tu být.
Autor SAP, 19.07.2011
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: vikos
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

autenticka spoved, to sa mi na tom pači... :)

06.08.2019 08:48:48 | vikos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí