Beznadějně ztracená

Beznadějně ztracená

Anotace: v podivných tmách...

Tma,
ronící kapičky potu,
dotek stříbřitých pavučin,
ze stínu perel utkaných...

Strach,
marně tápu v temnotách,
znovu pád,
kolena potlučená,
tichá bolestná beznaděj...

A slzy,
změnily se v prach,
Měsíc nevyšel,
smrti cítím pach,
protože naděje umírá poslední...
Autor terezkys, 19.07.2011
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Emmelia, CULIKATÁ, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí