-

-

Anotace: ??

Hádám včerejšek
Hledám ho v dnešku
Jen několik zmrzlých tónů
zní v prázdnotě prostoru
Propast mezi dvojpólovými stavy
Nebezpečná rychlost změn
a moment odpočinku
Střídají se dny a noci
Nedosáhnu tak daleko
do minulosti
abych se dokázal zvednout
a pokračovat v cestě
Autor frangir, 19.07.2011
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, casla, Mbonita, Agniezka, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí