Slzou ukončeno, slzou počato

Slzou ukončeno, slzou počato

Anotace: ...

Blikající hvězda za úsvitu
A mládě hledající úkryt
Blik-blik-blik
Snaží se křičet do světa že tu byla
mládě stále nenalézá, soumrak se blíží spolu s dechem smrti
Přišpendlená hvězda ke zdi
bliká naposled, vyhasíná
Matka ztratila své mládě, už jen bolestně vyje na jeho památku
Příjde člověk a strhne hvězdu
Mládě skučí, před ním se tyčí hlad
Cípy hvězdy se škvaří na poledním slunci
A neon pomalu vyprchává
Mládě bez duše, v louži krve
Horkou kůži schladí poslední slza...
Autor In Darkness, 22.07.2011
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí