Masakr v Norsku

Masakr v Norsku

Anotace: O aktuálním dění v Norsku

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Co vede toho člověka
k tak přehnané nenávisti
zhnusila ho politika
že tábor od lidí vyčistí
teenageři v krvi se svíjící
nepředstavitelný hnus
opět nevinní trpící
za spouští velkýho vola kus

Násilnou smrt nelze
politikou ospravedlnit
s pozustalými se to ponese
bezbranný ze světa zprovodit
víš co jsi - megamagor
teď bys měl hrdinně
trestu svému jít vzdor
ve vězení budeš v oblibě


Střítet kolem sebe
do dětí bezbranných
co tě tak moc žere
v myšlenkách debilních
Autor Double T, 25.07.2011
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí