Smutek

Smutek

Anotace: Špatná nálada, zhatěné plány, kytka mi uvadá, jdu zburcovat klany..

V hloubi duše,
ukryta v poušti,
Jako šíp z kuše
Se do prázdna pouští

Porostlá mechem
Jako ta panna
S posledním vzdechem
Brzkého rána

Jako trn v patě
Jak osten v kůži
Posílá na Tě
Kletbu, a růži

Rudá jak poupě
S kamennou tváří
Vidí vlčí doupě
A smutek z ní září

Barva jak peklo
Černá a rudá
Slunce uteklo
A štěstí ji udá

Do spárů temnoty
Vstupuje s holí
Cítí se jako ty-
Srdce ji bolí.
Autor Lina, 29.07.2011
Přečteno 506x
Tipy 9
Poslední tipující: MarťaB, Kristýnka15, casla, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí