Lukáškovi...

Lukáškovi...

Anotace: pro Lukáška do nebe :-(

Srdíčka bolí, jiskra štěstí vyhasla nám v očích,
zůstala bolest, zoufalství a prázdnota,
do dveří po kradmu hledíme zda úsměv Tvůj vkročí,
pohasl zářící plamínek mladého života.

Dostal jsi křídla, tak sněhově bělostná,
z obláčku shlížíš na naše slzy z nebe,
zůstala díra tu po Tobě, tak pustá a žalostná,
ani paprsek slunce nehřeje, jen studí a zebe.

Pro svou čistou dušinku andělem ses stal,
ale proč tak brzy povolal tě k sobě?
Žádná slova útěchy nikdy neutiší žal,
aspoň zapálíme svíčku věnovanou Tobě...
Autor helenka, 29.07.2011
Přečteno 331x
Tipy 14
Poslední tipující: Robin Marnolli, srozumeni, Lenullinka, tato22, Juan Francesco de Faro, Duše zmítaná bouří reality, hloubavá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkně láskyplně napsané.
RM.

27.12.2012 00:02:57 | Robin Marnolli

...zatím to bolí, později trošku zhojí a nakonec hřeje...

23.08.2011 14:34:00 | strawbery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí