Hledání štěstí

Hledání štěstí

Anotace: Smutná báseň o marném hledání štěstí

Hledal jsem štěstí které vyplní mou prázdnou duši,
hledal jsem lásku která slepí moje srdce zpět,
hledal jsem víru že uslyší ti co jsou hluší,
chtěl jsem vždy vidět že lepší je svět,
avšak zbytky mého srdce byli rozšlapány na prach,
a kousky mé duše svět na cáry roztrhal,
nenašel jsem štěstí o kterém se v knihách píše,
našel jsem jen další zármutku oceán....
Autor Buchta, 02.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: valaki, CULIKATÁ, umělec2, Mbonita, Zasr. romantik, Actafool
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí