Díra v duši

Díra v duši

Anotace: ....

Beze slov tady stojím, do prázdnoty své hledím.
Jsem moc zmatená, než abych chápala tuhle hnusnou realitu jako točící se životní ruletu.
Pořád někdo odchází...nikdo nový však nepřichází...
Je mi smutno, je mi zle, je mi teskno, je mi...?
Smrt zdá se mi to nejmenší, proč ?
Srdce uhasíná, v naději plamínek zhasíná, jak časem to krásné odplouvá, zdaluje se od reality, jako ve špinavém city.
Prázdnota...navždy sama se sebou...konec mé duše se blíží, do temnoty mé shlíží...
Autor Katee23, 09.08.2011
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí