Andělem...

Andělem...

Anotace: Anděl, který už jím nechtěl být...

Chtěla jsem důvěřovat vánku,
který mi hladil mou tvář,
nikdy jsem však necítila,
protože jsem anděl a mám svatozář.

Můžu létat a hrát si s duhou,
ale tu touhu která mě spaluje
neuhasí žádná sněžná bouře,
protože jsem anděl, který jen sleduje.

Toužila jsem po jednom doteku
a začlenit se dole mezi lidi,
obdivuji milence v objetí,
protože jsem anděl, co jim závidí

Můj pán, můj Bůh mi sdělil,
že k lidem patří i utrpení a bolesti.
Ale můžu jít za nimi,
protože už nejsem anděl, teď mě propouští...

Pozor...z nebe padám!
Ten pád mě zabije,
ne ještě žiji a vydechnu.
Cítím bolest a umírám...
Autor Barka99, 11.08.2011
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimavá...
Mě naopak konec sedí, sice mohl spadnout do měkého,hold smůla,ale to je život.

27.09.2011 23:59:00 | Danger

Líbí se mi moc, jen mi tam nějak nesedí - i když vím, že má význam - ta poslední sloka. Bez ní mi to přijde dokonalé :)

11.08.2011 09:13:00 | E.T.Jane

Jo vlastně je.

11.08.2011 01:04:00 | Barka99

Ten bůh je jen metafora?

11.08.2011 00:09:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí