Vše vidoucí slepota

Vše vidoucí slepota

Anotace: Stoupám ke dnu, padám vzhůru. Přes den vidím noční můru...

Copak Ty to nevidíš,
jak mé srdce se trápí?
Proč to jen přehlížíš,
jak slzy tvář mi zkrápí.

Copak jsi ze studeného kovu?
Ukuli Tě snad jen k ozdobě?
Cokoli já dělat mohu,
vždy to je jen ke škodě.

Já vymítač, tys ďábel.
Ty Kain a já Ábel.
Já Adam, ty Eva.
Slovy se to popsat nedá.

Obdivuji Tě jak slavík rudou růži,
když Tě spatřím, hrdlo se mi zúží.

No nic, nebudu tesknit více,
čas běží, taje mi života svíce.
Autor Gogsa, 11.08.2011
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: To je ONA, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na noční můřu nekoukej a třeba si jen broukej a životem jdi a najdi ..

12.08.2011 09:08:00 | E.T.Jane

Na noční můru (ne můřu)už ani neumím psát :)

12.08.2011 09:08:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí