Křehkost signálu

Křehkost signálu

Anotace: ...

Sbírka: Skrz obyčejné dny

Na hodinách konjukce dvanáctky a trojky
v šatech můry prach knih
co nikdo nepřečet

a paní Bovaryová skučí
i po stoletích

Na klice jen otisk změny názoru
a možná že jen špatných pravidel
bez hranic a šperháku
schovaných pod rohožkou
jako poslední naděje záchrany
když vodka vyčpí
a signální světlo v ovladači prozradí
neexistující možnosti volby

V podlaze nic
jen nářek rybenek
a praskot plísní
neslyšně množí vlhko skrz zdi

V telefonu praskot
možná důkaz autentičnosti
možná trochu absurdity
dvou bláznů
co neví a nechtějí vědět
křehkost signálu

Na hodinách konjukce jedničky a trojky
a blázni
...Vedle sebe povinnost

a paní Bovaryová
konečně usnula
Autor chroust17, 19.08.2011
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana M., CULIKATÁ, labuť, hanele m., tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí