Útěk

Útěk

Anotace: ...zase ta hloupá nálada

V dálce zlověstné hřmění hromů,
klopýtá přes kořeny stromů,
bloudí sama a úplně opuštěná,
zcela bezbranná a vyplašená,
do cesty staví se větve a kameny,
za zády cítí vražedné plameny,
krvavé šrámy má všude po těle,
ale kupředu jde stále a směle,
štiplavý kouř hrne se do očí,
nevidí kam běží nebo kam skočí,
bolest a strach už ani necítí,
mohla by padnout, spát, sníti...
ale musí odtud rychle pryč běžet
a za sebou se vůbec neohlížet!
Autor ona, 10.02.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas taky utíkám, občas sama před sebou.
Je to pěkná báseň.

10.02.2006 16:39:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí