V kaluži...

V kaluži...

Anotace: vymklo se mi to z ruky

V kaluži krve,
válí se její hrdost...
A opilecký dech,
zpívá jí do ucha reqviem...

Do ran,
vkrádá se žal...
A v oku jedné slečny,
je strach duhovkou....

Lásku pošlapal,
a zneuctil ještě dřív než ji...
A princezna s korunou trnovou,
dnes už jen pláče....

Tak v noci,
plné děsu...
Vzala si nůž,
a připadalo jí to jako dobrej plán....

Když zase,
mlátil jejich děti....
Zavřela oči,
a bodla....

Jednou,
dvakrát...
A,
nebralo to konce...

A dnes,
je za nepříčetnost...
A pro vraždu prvního stupně,
ve vězení s ostrahou...

A přesto je,
volná jako nikdy předtím...
Autor whiolet, 21.08.2011
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: chicacheca, slnečnica, Nikotin, ostuda lidstva, la loba, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo dospělí často netuší co jejich nezodpovědnost udělá s budoucností jejich dětí...hezká báseň

22.08.2011 08:11:00 | la loba

A děti se řadu let léčily z hrůz, které jejich rodiče napáchali.

21.08.2011 23:59:00 | J's ..

špičková básen,moc mě to baví.

21.08.2011 22:24:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí