Sbohem

Sbohem

Anotace: K teto basni opravdu nemam co dodat... jen vam nepreji nekoho blizkeho ztratit... budu rád za aše dobré i špatné komentáře... a nejen k této mé basničce..

Stojím a dívám se,
jak spíš.
Procházím svými myšlenkami,
a pořád se s tím smířit nemůžu.
Ty rozloučit se
semnou chceš.
Chceš mi dát sbohem,
ale já to snést nedokážů.

...

Probudila ses
a tak krásně se na mě díváš.
Teď bezradně tě pozoruji,
a nevím,
jak ti pomoci.
Přibližuji se k tobě
a dotýkám se tvé ruky.
Ten dotyk mi zahřívá srdce.
Blíží se chvíle,
kdy "Sbohem" mi řekneš.

...

Přišla chvíle,
kdy naposled ucítím tvé teplo.
Nechci tomu uvěřit,
nevím co budu dělat.
Teď jen stojím
a poslouchám tvá poslední slova.
Říkáš, že mě miluješ
a pořád milovat budeš.
Celým mým tělem prošla otazka:
"Proč mě tedy opouštíš?"

...

Přiklonil jsem se k tobě
a poslední pusu od tebe dostávám.
Objímám Tě
A ty mi říkáš: "Sbohem"
Začala si brečet
a to mi trhá srdce.
Pomalu tě pouštím
a ty zavíráš oči.
Nechce se mi tomu věřit.
Navždy si mě opustila
a teď nevím co se mnou bude...
Autor Lord Wooler, 10.02.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeee..sem rad ze se vam to libi...a kuju za komentare

10.02.2006 23:43:00 | Lord Wooler

moc moc pěkné,ale velmi smutné....100

10.02.2006 18:54:00 | airelle

No, dobrá báseň. 100

10.02.2006 18:16:00 | jarynbacin

zvlastni, smutny...procpak kluk v tvem veku pise takove basne, vazne se ti deji tak zle veci...

10.02.2006 16:20:00 | lightnight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí