Sonáta bez hudby

Sonáta bez hudby

Anotace: ---

Slova jsou jak papírový drak,
ale z papíru neuletí
Snad...

Utoupit touhu v ledu
To ještě dovedu

Tohle není vyznání
Tohle je jen pár pergamenových svitků
do sebe smotaných
Kdo rozluští je (ne)vyhraje

Řekni mi, co se nedá
slovy vyjádřit

Mementa vzpomínek
schovávám si na horší časy
MEmenta suchých květin,
básní a obrazů

Oči ve tmě
sledují mě

Cítím je,
ale nevidím je...
Autor Frakira, 10.02.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zajímavá báseň

11.02.2006 15:20:00 | Epona

mementa suchých květin...hodně hodně hezký...:)

10.02.2006 18:43:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí