Na kraji

Na kraji

Anotace: Na kraji začátku konce

Nad propastí stál.
Dole je tma.
Proč by se na dno nepodíval

Nohy se vznesly,
pak všechno padalo.
Do tmy se zblízka podíval

Tam, kde tma nikdy nezapadá
leží ten, co vědět chtěl,
kde je pravda

Viděl svou pravdu v poslední vteřině.
Pak bylo slyšet jen prasknutí.
Už nikdy se nevrátí

Krátký byl jeho let,
protivný mu byl tento svět.
Všeho bylo až příliš
Autor Kouma, 23.08.2011
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí