výdech

výdech

Anotace: z hlubin

ještě tě trápí, ve dne, i v noci,
když žal tě lapí a ty bez pomoci.. umíráš ?..
svědomí těžké, vina je živá,
není to hezké, když jen se dívá.. mesiáš ?..
osleplé oči, ústa oněmělá,
vždy něco končí a duše odletěla.. do nikam !..
ruce jsou v křeči, sevřené v pěst,
posloucháš řeči z tisíců měst.. a já ti unikám..
..
svaly povolily, jen poslední myšlenka, záblesk, úsměv a stékající slza..
pláč a nářek, nebo ticho a oddechnutí blízkých ?
cos rozdal, to sklidil jsi.

tvůj Život
Autor Salinta, 25.08.2011
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Eliss94, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no dalo mi to problém vydechnout,ale fakt hustýýý!

25.08.2011 23:06:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí