Za oknem

Za oknem

Anotace: ...

Za oknem tě mám
Tam tě vídávám
Každé ráno sám
Vždy když snídávám

Za oknem tě mám
Smutný se dívám
Vždy když obědvám
Chuť prý již nemám

Za oknem tě mám
Večer usínám
Vše hezké co znám
Tam to nechávám

Za oknem tě mám
Okno rozsekám
Už nechci být sám
Kéž tě tu potkám

Za oknem jsem sám
Odraz rozeznám
Tu postavu znám
Stejnou duši mám

Za oknem jsem sám
Sám i zůstávám
Před oknem jsem sám
Jen jen sebe mám
Autor Jacques-ds, 30.08.2011
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: annuska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí