Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: Mám potřebu se vypsat ze svých pocitů,ale žádné rýmovačky.

Někdy to už prostě jinak nejde
Musíš to rozetnout
To jsi ještě nezažil
Tryská to ze vnitř jako krev
Ale žádné světlo na konci tunelu
Jen hluboké ticho,
které doznívá po výčitkách,
které doznívá po mých prosbách
Už nic necítit,znovu se nenarodit
Nebojovat s tím vším dál
Kterou cestou se nakonec dát...?

Může mi někdo říct,
proč to už nejde unést?
Nejde se ohlížet zpět
Už se to nechce ani zkoušet
Žádné dveře se ti neotevřou
Každý okamžik se modlím
Modlím se o čas
O možnost vše zamést pod koberec
Pořád to nechceš pochopit
Nic není,jak se zdá
Mění se i andělé
I jim zešednou křídla
Namočí se v blátě
Ale nic se nejí tak horké,jak se uvaří
Tak proč to tolik pálí
Lepkavé jak pryskyřice
A konečné jako nekonečnost sama...
Autor kiksik, 04.09.2011
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Alizarin, Aida, Radek.oslov.Šafárik, Dedillope, tato22, Holka z davu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné, moc hezky píšeš. A teď mi řekni, co s tou situací jako mám já..děláš dál? Pokud se tedy můžu ptát...

04.09.2011 21:27:00 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí