Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ***

Věčný oheň spaluje mé srdce
když necítím tvé objetí –
svou dlaň ve tvojí ruce

Žhnoucí plameny mé nitro pohltí
ne horoucí polibek –
spíš schůzka se smrtí

Tvůj úsměv nespatřím již více,
pohasl –
jako větru ponechaná svíce

Jen oči plné slz mi zůstaly,
jen ty slzy a vzpomínky -
co andělé mi nechali
Autor Angela Valley, 05.09.2011
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí