Smrt za Temnotou..

Smrt za Temnotou..

Anotace: O velke touze dostat se k Smrti..SMRT,SMRT,SMRT..hlavni namet teto smutne basne!!!!

SMART ZA TEMNOTOU....

Je večer hadka hadku míjí,
má duše krvaci a půlnoc odbíjí.
Vysoká věž ohlašuje můj odchod,
já odchazím za ten kruty podvod...

Krev z ocí pada na chladnou zem,
myšlenka má mířena k Smrti jen.
Zrada a podvod tot svět její,
duši a krev si vždy osvojí.
Lasku a touho zahazuje v dál,
jen bolest a klam v srdci Smrt má!

Jdu dál mé nohy zrychluji snad,
však Smrt za Temnotou nezna už rad...

Mít tak jedno kruté přaní,
at temnota se vzmáhá po mých dlaních.
At se vzmahá po mé duši,
At už nikdy nezabuší.

At bolest a krutost všem oplacím Já,
at vidím tu postavu co Smart znamená!!
Všude jen křik,vzlyk a hromobití,
snad brzy uz budu v jejich prokletí...

ANO...stalo se Smrt mi je v patach,
já jdu ji vstříc,at nemusí chvátat.
Mym tělem auto projelo,
snad i ono mi k Temnote pomohlo!!

Však jeste nekončí touha má,
ted Vas život teprve začíná!
Vidím ty figurky jenz ovladám Já,
ted vím jak Smrt se cítla.
Mít ty figurky pevne u sebe,
nebude to lehké,však brzy to nastane!

Paní Smrt Vam všem vládne a nikdo se jí nevyhnete!!

Budu se smát,kdyz budeš tak bezbranny,
vidím jak duše Tve vztupuje do brany...
Okamžik nastáva má touha vyhravá.
Tve telo krvaci....a Smrt???......
....VAM TO VŠEM OPLÁCÍ!!!
Autor Snapeatko, 11.02.2006
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle už je slabší..strašně blbě se mi to četlo.

11.02.2006 17:12:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí