Na pyramidě zášti

Na pyramidě zášti

Anotace: nelze jít tam, kde nedá se zvítězit

Sbírka: kdo ví jak to skončí

až TAM
kde ve špíně zla
hledali vysvobození


až TAM
kde každý den
byl jen zoufalým činem
se nezabít

až TAM
kde za lásku
kopali hrob pro dvě těla

až TAM
kde na smrt nemocní
bojovali za ztrátu vlastní existence

až TAM
na pyramidě zášti
dostavěli své "štěstí"
divili se
že propadli se hluboko
do země nicotné


pak prodali svou lásku
za černý diamanty
Autor Dedillope, 08.09.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí