Ztracen

Ztracen

Anotace: ...

Sbírka: V záblescích

Ztracen v moři slov
utíkám se na ostrov
ticha.
Ztracen v lesích vztahů
pátrám po přístavu
skrytém.

Jak bolí má pýcha.
Bdím v těle zbitém.

Ztracen v bludišti času
stát chci v úžasu
němém.
Ztracen v zákoutích lidství
čekám, co ještě kdo vyzví
o mně.

Co v srdci je mém?
Miluji potmě.
Autor free.poet, 10.09.2011
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: humus, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí