Proč?

Proč?

Anotace: *

Sbírka: Mé já

Proč?
Bolest, osud,
strach a vina
něco v tobě
něco v nás...
Proč?
Zavíráš,
svoje oči
nechceš vidět
či to vidíš,
tak jak já...
Proč?
Se nám
země
pod nohama
propadá.
Co bude zítra
hmm a co bylo včera
kde jsi
v panenských šatech
a kde je
tvůj úsměv
princezny...
Proč?
Čas
není přítel
a rány neléčí...
Proč?
Smích už není...
Proč?
Čím starší
tím víc nezkušení
jak poradit si
s beznadějí
zítřejšího
svítání
Proč?
Mě trápí
strach a lítost
očí plné
toužení...
.
.
Kde jsi?
Krásné včera...
Autor Tom XVI, 13.09.2011
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Donne, Stoneman, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné

23.09.2011 11:08:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí