Jednorožec

Jednorožec

Anotace: ...poučení...pro příště ...

Bílý,
jako lilie.
Dokonalý,
jak nejčistčí linie.
Průzračný,
jako krůpěj rosy.

Někdo ho spatří,
jiný ho v srdci nosí.
Však někdo, to štěstí má,
že přijde za ním a lásku svou mu dá.

To mu pak, nesmí ublížit.
Nesmí mu ohlávku nasadit.

Kdo však ublíží jednou,
tomu zšedne svět.
Štěstí zmízí tmavou branou,
uvadne lásky květ.
Autor kuskus pruhovaná, 16.09.2011
Přečteno 318x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, labuť, Květka Š., la loba, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí