Jen hra?!

Jen hra?!

Anotace: Je vůbec o co stát?! Zrovna dnes mám pocit, že mně to všechno trochu bolí..

Seděla o samotě,
ruce studené.
Srdíčko nakřáplé,
už tolikrát zkoušené..
..nevěří Ti tvé: "Mám tě rád",
zní to trochu jako hra,
plazí se pod kůži jako jedovatý had.

To ona vlastně nemá nic,
vše má přece svůj rub a líc.
Cítí se šťastně
a ty klameš?!
Přece s čistým svědomím..
..nezůstaneš..

/Ani to moje se necítí čistě../
Autor Holka z davu, 17.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, Thalia, Matty_D, čas.běží, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí