Černota na duši

Černota na duši

Anotace: prostě vše se mě dotýká

Sbírka: Se smutným koncem

Každou chvíli se něco děje
někdo pláče a někdo se směje
každou hodinou
na silnicích životy zahynou

Každým dnem
zápasím s temným snem
kde smrt bolest v ruku v ruce
se ztrátou pijí punče

Hlavou hýří černé myšlenky
snažím se je vyhnat písmenky
Ale do mysli vloudila se samota
a ta to vždy všechno tak zamotá

do srdce vkrádá se led
chvěje se mi ret
po tváři stéká slzy kapka
duše prasklá jako skořápka

vše dobré před očima se rozplývá
a zatím vším bolest se skrývá
Černota po mě pazoury sápe
a do srdce hluboce drápe

krvavé šrámy mě teď zdobí
špatné mám teď období
To snad jednou přejde
a smutek z beder sejde
Autor Jacob P. Verlaine, 18.09.2011
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Loveless, francouzka, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí