Plot

Plot

Anotace: ...

Zase se schází.
Oni – vrazi
Vlastních životů.
Schází se u plotu,
Jež rozděluje názory.

Sami sebe klamou,
Svou skrytou hanou.
Oni sami neví proč,
Aspoň trochu se pro ně toč
Ty světe bláhový.

Není jich mnoho,
Hledají, neví koho.
Přesto příliš je jich,
Tak co s Bytím Jejich?

Řekni, ty všudypřítomný Bože, který nejsi nikde ...
Autor Žiťa, 12.02.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí