Znuděná samota

Znuděná samota

Anotace: a přesto s tím nemám v plánu něco udělat ...

Jak já bych se smál
od srdce a rád
jenomže právě teď
se nemám čemu smát

poslední dobou
jsem jakýsi přešlý
znavený, znuděný
jednoduše skleslý

nic mě už nebaví
nic mě nezajímá
sedím a koukám
jak čas pomalu ubíhá

a každá prázdná hodina
je delší a delší
přijdu si jak kdybych
snad ani nebyl zdejší

jak z jiného světa
dálného nekonečna
a možná by mě spasila
pěkná milá slečna

co by měla mě ráda
a ji měl rád
o takové si ale
můžu nechat zdát

leda bych ji potkal
u mě doma v bytě
že celé ty roky
se mnou žije skrytě

a tak místo toho
jít mezi lidi
vyhýbám se ostatním
jsem kluk co se stydí

utápim se v myšlence
že skončim sám
každým zapomenut
nikým neznán
Autor Fungal, 23.09.2011
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Terror.Angel, Philosophic Theory, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nespoléhala bych na to, že mě někdo spasí, to bys mohl být nešťastný hodně dlouho. Chce to jen objevit lásku k sobě a začít milovat život.Každá vtěřina je štěstí a velký dar. Hodně štěstí. :)

23.09.2011 22:07:00 | Antares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí