Bojím se o Tebe

Bojím se o Tebe

Anotace: -

Když noc přijde za okna, vyžene den,
oči se klíží, tak na kutě jdem.

Při spánku v mysli se utváří sny
co odhalí záhadné i smutné dny.

Ve snech se plní i tajná přání,
však naději ztrácím, když myslím na ni.

Sny se mi zdají, ale jen zřídka,
a když se zdají - nejsou to kvítka.

Při snu co zdá se mi celičký o Tobě,
pláči a naříkám ležící na hrobě.

Nechci to zažít! Bojím se snít,
asi snad budu teď už jenom bdít.
Autor hubape, 24.09.2011
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Gringer, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí