Zubatá

Zubatá

Anotace: Představa? Zase jeden nápad, zase ta chvíle, zase takový pokus...

Ta, čeká na konci černého tunelu,
když zavřeš oči,
čeká, kdo ví na koho,
hlídá, zubí se a svírá svou zbraň,
ona, zahalená temnotou,
sebere vše, duši svou si chraň,
zná jen jeden směr,
že sama neodejde, ví s jistotou,
jen blázen dokáže se tomu smát,
jednou se nadechne, pak už nemůže,
pohybem ruky doušky života začne brát,
otázka...kdo bláznovi pomůže?
Hrdlo svírá se,
strachem polyká, sucho v krku,
pohled cítíš, dívá se,
možná to příjde,
že by konec šťastných dní?
slza po líci teče,
zoufalý,
neuteče,
nebude bojovat,
nebude s kým....
Autor nikoolkaaa, 24.09.2011
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí