Pocity

Pocity

Anotace: O mých aktuálních pocitech.

Vím, není to jen můj strach,
je to všech mých pocitů krach.
Už nevím kudy kam,
jít tudy, támhle nebo tam?

Snad přijde už ten den,
kdy si snad řeknu jen:
Je jen můj, jaké štěstí,
nebyl to osud, kdo mi dal pěstí.

Pouhé pochopení žádám,
po vysvětlení rozumném bádám.
Nechci být milována jiným
a zapíjet to střikem vinným.

Chci, aby mě miloval on,
mého srdce šampion.
Ale bohužel já nejsem kráska
a o tom je přece dnešní láska.

Miluje mě jiný, vím,
však o tom svém já dál sním.
Nechci, aby mé srdce svírala páska,
chci, aby mě obklopovala láska.

Nechci se dál bát,
že za své hříchy musím se kát.
A tak, pochop mě prosím,
v mém srdci to Tvé nosím.

Dala jsem Ti srdce svoje,
věř, už nikdy nebude moje.
Pečlivě ho prosím hlídej
a se mnou dál se vídej.
Autor Terror.Angel, 25.09.2011
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Findë, Matty_D
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé!! Některé rýmy jsou docela originální a ty které nejsou se do básně až překvapivě hodí, a proto se nedají kritizovat! Moc se mi líbí! A...

...Neboj vše se zlepší,
vše k dobrému se obrátí.
Tvá duše nebude už tenčí,
dokud se děj tvůj nezvrátí.

A dokud je tvá dušička nejtenčí, je nejlepší konat, konat to co ti právě tato, tak poddajná, duše napoví!!
S pozdravem Matt

25.09.2011 22:19:00 | Matty_D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí