je čas odejít

je čas odejít

Anotace: k této básničce mě vedla skutečná realita. Po smrti osobi,kterou jsem znala pouhý rok,ale i tak málo stačilo na to,aby mi uvízla v srdíčku

přišel si pro ní i když nebyl ještě její čas
"měla by ses rozloučit" našeptával jí neznámí hlas
Když to všem říkala,věřit jí nikdo nechtěl
vždyt je mladá,skončit život jí ještě nesměl


A když přišel její soudný den a smrt se vkradla do domu
nepřinesla nic víc,než ohromnou pohromu
Vdáli je slyšet siréna,jak sanitka se rychle blíží
podivné myšlenky se všem v mysli výří


Nikdo nezapomene ty stěny pokoje
kde vzaly jí duši, tak to prostě je
Byla mladá a času by měla mít ještě dost
né, se všude prosit o pomoc


Všude po ní zbyl jen smutek a prázdný dum
plno lidí by rádo vzalo pistoli a udělali bum
jenže ona všem ukázala jak moc si vážit života
Ukázala,že každý musí za život bojovat
Autor Snilek.holka, 26.09.2011
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Snilek.holka, čas.běží, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Popsala jsi jednu velmi smutnou událost. A vlastně ani nevadí, že ti trochu ujíždí rytmus a sem tam se vloudí pravopisná chybka. Prostě je to velmi upřímná báseň. A to není málo.

14.09.2013 18:47:59 | danaska

odešel ten co zůstat má..
slova útěchy jsou němá
důležité je život žít..
hlavně pak za Ty, co museli odejít

26.09.2011 17:37:00 | čas.běží

První dva verše mi přijdou nerytmické.
Ne, že by rytmus musela báseň nutně mít, ale ta tvoje vypadá, žes jej tam mít chtěla.

26.09.2011 16:13:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí