Strach

Strach

Anotace: Krátká básnička o strachu a svíravém pocitu.

Strach je černá hmota na paty se lepící,
bílá smrtka, ze tmy se smějící.
Bývá to úzkostlivý pocit,
v němž nezbývá místečko pro jiný cit.

Strach je jako propast, do které spadneme
a o jejíž dno vaz si zlámeme.
Každý jsme se tam již ocitli,
někteří z nás již už neprocitli.

Svírá vás na srdci i na těle,
pokožka působí běle.
Třas a nervozní smích,
často slýcháme z úst svých.
Autor Dulina, 26.09.2011
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne, čas.běží
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí