Temný přízrak

Temný přízrak

Anotace: Jeho víra ho stáhla až na dno.

Sbírka: Se smutným koncem

Temný stín ulicemi pomalu se plíží
Jeho oči k nebi smutně vzhlíží
Po širém světě ruku v ruce se samotou
Dělá stále botu za botou
Srdce ovládl veliký smutek
A nepomáhá ani samý dobrý skutek
Když na duši zeje prázdnota
A to je v životě k ničemu hodnota
Nemá cenu tu dýchat
Když ostatní na něj umí jen kýchat
Už týdny
Stahují ho stíny
Až na dno všech jeho sil
Tuhle temnost už nezkosil
Zatím co on tápe
Temný pán po něm pazoury sápe
Nemůže vyloudit ani hlásek
Nezbyde tu po něm ani vlásek
Temné stíny se z výhry smějí
On věřil že zázraky se dějí...
Autor Jacob P. Verlaine, 01.10.2011
Přečteno 585x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na konci kazde temnoty
svetlo je
a vzdy zustava nadeje!

01.10.2011 23:24:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí