Vypitá vodka

Vypitá vodka

Anotace: další černé období na psaní,snad příště...

1.10.2011 23:55 Svitavy

Vypitá vodka

Život vzdálený
vzpomínky přítomný
noci bez cený
neb všeho si se vzdal

život bez ceny
srdce zdrcený
láska v prdeli
v ruce pistoli
jeden náboj zbyl
láhev vodky máš

v hlavě myšlenky
v levé ruce fotky
tiše vzpomínáš

vodka dopitá
fotka upadá
výstřel zaznívá
tělo se zbraní
k zemi padá
po tobě veta

život zbabělý
vodkou propitý
mrtvá děvka
z tebe zbyla...

přec si jiný byl...
Autor JarekBrnoCz, 02.10.2011
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí