Prokletý básník

Prokletý básník

Anotace: ...

Už dlouho nenacházím žádné slova k písni, postrádám můzu a ocitám se v tísni.Před sebou papír jenž prahne po každičkém slovu, po první čárce zmuchlán a další marně čeká znovu. Svícen již plápolá, dohasíná spolu s moji touhou, nechci psát román , vzdyť spokojím se s básní pouhou. Pomalu usínám, mé víčka vlídně těžknou, do říše snů se vydám ,jen co víčka klesnou. V mžiku se vzbudím, je brzké chladné ráno, noc byla bezesná, mám inspirace málo, být zřejmě básníkem není již pro mě dáno. Odcházím odsuď pryč, snad najdu opět v sobě, to co jsem ztratil ,snad najdu znovu v tobě,jen doufám...že najdu ,i v takto těžké době.
Autor Buři, 02.10.2011
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Bereniké.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí