jak můžu??

jak můžu??

Anotace: Padla na mě depka:-(

Jak můžu se smát když smutek zastírá mi tvář?
Jak můžu do srdcí vložit světlo když nemám svatozář?
Jak můžu vzlétnout když nemám křídla?
Aby ke mě něžná tvář vzhlídla?
Jak můžu světu dát to lepší ze sebe?
Když uvnitř duše jen hnus až mě z toho zebe.
Jak můžu být prospěšný
Když jsem tolik nešťastný
Jak můžu tady vůbec ještě být?
Když bez světla nemůžu žít?
Jak jen můžu?...:-(
Autor Jacob P. Verlaine, 02.10.2011
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí