Srdeční slabost

Srdeční slabost

Anotace: toz tak

Byl jednou jeden sen,
já pro něj žil jsem jen.
Však ztratil se jak pára nad hrncem,
já probudil se v šedý den.

Slova již žádný význam nemají,
srdce přestává pomalu být
Odměnou Vám bude mé mlčení,
já nechci dál,nechci už žít…
Autor Mortu, 04.10.2011
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sen-jen-den n i k d y!!!

04.10.2011 22:02:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí