Už nikdy!

Už nikdy!

Anotace: Když se Vám během pár vteřin vše zhroutí...to, že mě máš rád, že na tom se nic nemění..to opravdu slyšet nepotřebuju. Dovede si vůbec někdo představit tu bolest, která mě zasáhla? Ne?..Tak čtěte...:(

začíná se otřásat Země
otáčím se a volám
pojď ke mně
ty nejdeš
změnil jsi totiž cestu
i když
spíš se držíš té stejné
až teď Ti došlo
že vůčí ní to není fér
mezi prstama vše prošlo
domeček z karet padá
pořád Tě mám ráda
a Ty se mnou
nepůjdeš o samotě ven
už nikdy
ať je to jen strašlivý sen
nenene volá realita
jsem nakrmená argumenty
myslím že až dosyta
tyjo, vážně už nikdy
furt tomu nevěřím
teď akorát propláču si oči
do peřin
Autor Holka z davu, 05.10.2011
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., hašlerka, Emmelia, Donne, contionor, E.T.Jane, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí