Oči dítěte

Oči dítěte

Anotace: Prostě jsem to napsala když jsem se zahleděla do andělských očí mé neteře

Všem kdo ublížili dítěti
nechala bych v cele velké dětské oči!
Ať se za ním po celý den točí.
Myslím že ten pohled ho zabije
i když on je bezcitná bestie.
Ta bezbrannost,čistota a bezelstnost
toho všeho je v těch očích dost.
Nikdy neublížit a nikdy nezradit!
Byl by to neodpustitelný hřích!
Ten pohled odzbrojující a něžný
tě k velkým činům zavazuje.
Pravda je i svazující,
velká láska a důvěřivost v nich je.
Matka která tohle všechno nevidí
snad měla by žít někde od lidí.
To není člověk je to jenom nádoba,
prázdná ,a naplnit si nezaslouží.
Jenom ať se někde sama souží.
Nikdy neublížit a nikdy nezradit!
Byl by to neodpustitelný hřích.
Autor valerie emilie, 07.10.2011
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí