Zmrzačené poupě

Zmrzačené poupě

Anotace: ...

Na louce je jediná
nerozkvetlá květina.
Vejdi v tento pestrý kraj,
kde se samé květy rozléhaj...

"Já jsem pouze oční klam,
zkus se dívat ze všech stran".

Povadlá, téměř neživá,
od slovy zasazených ran.
Autor Piví, 07.10.2011
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova jsou horší než rány pěstí.
Tak najdi si to svoje štěstí...
Třeba i dál.

07.10.2011 23:38:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí