osamělá

osamělá

Anotace: sami - spolu - spolu - kdo ví snad mi to noc jednou poví

do tmy zazní tiché vzlyky
dlaň se letmo dotkne kliky
sami - spolu - jako kdysi
na sklo kreslím tvoje rysy

na dlaních plameny svíčky
místo snů je tma za víčky
sami - spolu - je mi teskno
ve skle se mé oči lesknou

v srdci bolest tiše hryže
kolem hlavy pevné mříže
sami - spolu - polknout slzy
proč to vždycky stejně mrzí

jen se schovat ve tvém stínu
jednou s tebou stejně splynu
sami - spolu - spolu - kdo ví
snad mi to noc jednou poví
Autor branwen, 08.10.2011
Přečteno 319x
Tipy 13
Poslední tipující: Slečna z konce duhy, Anjesis, Andělskými perutěmi chráněna, Špáďa, Lucijena, dream in emptiness, Izza, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí