Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: ....

Mluvím,
ale ty neslyšíší,
trápím se,
ale ty to nevídiš.
Zírám tupě do noci,
ty klidně spíš,
propadám bezmoci,
a ty si klidně sníš.
Otevři prosím oči,
vždyť já jsem tu,
otevři oči,
než uprostřed noci odejdu.
Autor contionor, 13.10.2011
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, kaktus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesedí mi tam rým
je tu - odejdu
ale třeba se mi to jen zdá, že to nesedí a ve skutečnosti je to tak dobře

13.10.2011 00:22:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí