Se smutkem v pozadí

Se smutkem v pozadí

Anotace: Když na člověka doléhá smutek...

Se smutkem v pozadí

Našel si mne smutek,
slza za slzou po tváři stéká.
Nejradši bych někam utek,
mě však nikde žádný nečeká.

Písně smutné, pomalé
přidávají k smutku další díly.
Proto volám vzhůru, Bože!
Kde mám v sobě hledat síly?

Stále myslím na člověka,
který se do mého srdce vkrádá.
On mě však nemůže do svého zcela pustit,
byla by to od něj zrada.
Je zde totiž někdo třetí,
kdo odsouvá mě do pozadí.

A tak čekám v smutku svém,
slyším Safer, Je t´aime, There you´ll be
a říkám si,
co když má duše usne a už se neprobudí?
Autor Lucas92, 16.10.2011
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Daniel Osbourne, Mbonita, CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí